U utorak veče dodijeljene su nagrade Business Elite’s Awards “40 under 40”, gdje je Jelena Kaluđerović, menadžerka za odnose s javnošću Hotelske grupe “Budvanska rivijera”, uvrštena među 40 najuspješnijih lidera Jugosistočne Evrope ispod 40 godina, piše pobjeda.me.

Voditelj ceremonije bio poznati turski glumac i interpretator Yusuf Emini.

-Nije mala stvar biti među najuspješnijim menadžerima jugoistočne Evrope ispod 40 godina, ali je veliki motiv za dalje pobjede, izazove, i sve one lijepe momente koje doživljavate kada svoj posao od srca volite i u njemu uživate – kazala je Jelena Kaluđerović.

Foto: pobjeda.me

Ona ističe i da je jako ponosna što je imala čast i priliku da predstavlja najveću crnogorsku hotelsku kompaniju kao i svoju Crnu Goru na jednom prestižnom događaju kakav je Business Elite Award.

Nagrade Business Elite Awards zaštitni su znak Global Top Brand Awards-a, ustanovljenih 1985. godine u Torontu, Kanada, a imaju za cilj da identifikuju izvrsne pojedince širom svijeta koji se izdvajaju svojim angažovanjem i profesionalnim uspjesima.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja