Na centralnom štandu u šoping molu Delta City, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa Delta City-jem i kompanijom Strategist, ovog mjeseca svoje proizvode predstavlja DesignBox  sa društvenom igrom Ne brigaj čoče

Igrica “Ne brigaj čoče” zamišljena je kao društvena edukativno-zabavna igra za sve generacije, koja ujedno zadovoljava i određene suvenirske karakteristike. Djeca i školarci u njoj prepoznaju zabavu, dok se stariji mogu edukovati na zabavan način. Osim edukativnih informacija, igrica sadrži i veliki broj autorskih ilustracija crnogorske flore i faune, istorijskih spomenika i znamenitosti, kao i geografskih lokacija, čime se i Crna Gora može vizuelno doživjeti kroz igricu.

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj posjetio je nove kreativne preduzetnike i izrazio zadovoljstvo što se realizacija ovogodišnjeg konkursa uspješno privodi kraju. On je najavio i novi konkurs koji će uskoro biti objavljen i pozvao sve kreativne preduzetnike iz Crne Gore da se prijave, kako bi i u godini koja dolazi podržali vrijedne preduzetnike.

Foto: podgorica.me

Jadranka Simonović vlasnica i dizajnerka u grafičkoj agenciji DesignBox govoreći o proizvodu koji predstavlja, zahvalila je Glavnom gradu koji je pokrenuo projekat, zahvaljujući kojem je dobila priliku da unaprijedi i dodatno promoviše svoju kreativnu ideju. Ona je ovom prilikom pozvala i ohrabrila sve kreativce, dizajnere, mlade preduzetnike, start up-ere da krenu sa nekim zanimljivim formama proizvoda  i  da prate konkurse Glavnog grada koji nastavlja da pruža važnu podršku preduzetnicima.

Iz Glavnog grada podsjećaju da su, od početka 2021. godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty, Radionica pašte, Agate, Sleepy Butts, Mafalda, Crnogorski ruksak i Montenegrina. 

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja