Sekretarijat za privredu Opštine Budva raspisao je Javni konkurs za raspodjelu sredstava opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu za 2022. godinu, piše gradski.me.

“Budžetom Opštine Budva opredijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 100 000 eura kao podsticaj ženama da pokrenu svoje biznise ili unaprijede postojeće, u cilju podrške lokalnog ekonomskog razvoja i otvaranja novih radnih mjesta”, navodi se u saopštenju.

Foto: Mediabiro, arhiva

Konkurs će trajati 45 dana, od 20. juna do 5. avgusta.

Tekst konkursa u cjelosti dostupan je na sajtu Opštine Budva.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja