Zbog povećanog interesovanja, obavještavamo javnost da se rok za podnošenje prijava na Javni poziv za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama produžava do 20. maja 2022. godine, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako je saopšteno, javno otvaranje ponuda biće održano 25. maja 2022. godine, sa početkom u 10h, u prostorijama Glavnog grada (Njegoševa ulica broj 20, Podgorica).

Foto: podgorica.me

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj: +382 20 665 055; +382 20 665 046 ili putem e-mail adrese: [email protected]

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja