Manifetacija “NAJžena i NAJmuškarac XXI vijeka”, 19-ta po redu, koja okuplja najuspješnije privrednike jugoistočne Europe održana je drugog ovog mjeseca u Beogradu.

Manifestacija je okupila oko 200 uticajnih i uspješnih osoba iz oblasti biznisa, marketinga, nauke, umjetnosti, mode, zdravstva, sporta i medija. Nagrađeni su najbolji iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.
Inicijatorka manifestacije Slađana Petrović, istakla je da je događaj poznat i priznat u cijeloj državi, regionu i dijaspori.

 

– Dobitnici ovog prestižnog priznanja su izuzetni privrednici koji su na svaki način u oblasti kojom se bave, velikim radom i trudom zaslužili ovo prestižno priznanje.Učesnici programa su preporuka za dalji rad. Riječ je o osobama koje su napravile iskorak i prepoznate su po autentičnosti, a tu i leži suština odnosno smisao poslovnog uspjeha.To su osobe koje nemaju sujetu i znaju šta je svjetski standard i kako se poslovi rade svuda u svijetu – istakla je .Petrović.

Kako dalje objašnjava, cilj je, između ostalog, promovisati žene i muškarce koji postaju značajan faktor u ekonomsko-poslovnom životu Balkana.

Petrović ističe da je to ujedno i prilika za promociju poduzetništva, stvaralaštva i međusobne saradnje koje je sve više.

-Ciljevi su i povezivanje dobitnica i dobitnika koji pozitivnom energijom, uspješnim projektima uvećavaju doprinos društvu, svako na svom polju djelovanja. Istovremeno se povezuju ljudi regiona i dijaspore u zajedničkim poslovima i mogućim saradnjama, a doprinosi se daljem profesionalnom i ličnom napretku, kao i onih koji su svojim angažmanom uključeni u organizaciju događaja. Takođe, jača se ekonomski balans u regionu i prekogranična saradnja – rekla je Petrović..

FOTO: viennanightlife

 

Kako dodaje, osvajanje nagrade pruža pravi osećaj ponosa i potvrde za sav naporan rad koji se ulaže u posao, a “u svijetu se zna da je to jačanje lokalne svijesti o brendu”.

-Umrežavanje je aktivnost koja osim što je suštinski zabavna ,može biti ključna za uspjeh. Pobjedinici i finalisti dobijaju pažnju široke javnosti, a njihov posao i industrija veću vidljivost – kaže Petrović.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja