Audio kaseta sa snimkom Džona Lenona koji pjeva do sada neobjavljene pjesme tokom boravka u Danskoj 1970. godine, biće na aukcijskoj prodaji 28. septembra u Konpenhagenu, saopštila je aukcijska kuća Brun Rasmusen.

Snimak procijenjen između 27.000 i 40.000 eura traje 33 minuta, a pripada četvorici muškaraca koji su kao adolescenti sreli Lenona koji je provodio dio zime 1969-1970 na zapadnoj obali Danske, prenosi rtcg.me.

Foto: Ilustracija, mbl.is

“Snimak je potpuno jedinstven jer je u pitanju razgovor. Snimljeno je poslije jedne konferencije za novinare, kada su srednjoškolci zajedno sa nekoliko novinara razgovarali sa Lenonom koji im je pjevao neke pjesme”,

Legendarni Lenon je tada pjevao pjesmu “Radio Peace”, koja nije nikada objavljena.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja