Švajcarski dvorac, Chateau Le Roses, star 800 godina, ponuđen je na prodaju.  Dvorac pruža pogled na selo Bursins, koje se nalazi između Ženeve i Lozane. Takođe, nudi pogled na Mon Blan i Ženevsko jezero.

U unutrašnjosti dvorca se nalazi deset spavaćih soba i osam kupatila, a njegova površina iznosi 2.656 kvadratnih metara. Trpezarija je zaista velika i može primiti do 60 gostiju, prenosi rtcg.me.

Na imanju je moguće uživati u vinu jer posjeduje 4,5 hektara vinograda, kao i vinski podrum za čuvanje vina i degustaciju.

Foto: Ilustracija, pexels.com

Oni koji se najčešće odlučuju za vodu mogu se osvježiti izvorskom vodom.

 Prostora za odmor i opuštanje je mnogo, uključujući privatni spa s turskim kupatilom, bazenom, stolovima za masaže i ležaljkama.

Dvorac će biti prodat na aukciji 7. oktobra, rezervne cijene nema, a ponude će se primati iz svih dijelova svijeta.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja