Skupština nije usvojila Predlog zakona o odlaganju plaćanja kreditnih obaveza, kojim je bilo predviđeno da rok za moratorijum na kredite bude tri mjeseca, piše Mina biznis.

Predlog zakona podnijeli su poslanici Socijaldemokratske partije (SDP), Raško Konjević i Draginja Vuksanović Stanković.

Foto: Ilustracija, Pixabay

Predlagač je u Skupšini, prilikom rasprave o tom zakonskom aktu, rekao da su zakon predložili iz više razloga, između ostalog, i zbog stanja crnogorske privrede, dominantno malih i srednjih preduzeća koja su kreditno opterećena, a čije poslovanje je dobrim dijelom narušeno više od godinu zbog pandemije koronavirusa.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja