Zbog prelaska sa privremenog na redovno finansiranje, plate u zdravstvenom sektoru će biti isplaćene danas, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

“Imajući na umu značaj svakog čovjeka zaposlenog u zdravstvu, naš prioritet biće isplata zarada u adekvatnom roku”, navodi se u saopštenju.

Foto: Ilustracija, pixabay

,,U isto vrijeme, učinićemo sve, i skladu sa realnim mogućnostima javnih finansija da se profesija ljekara i zdravstvenog radnika uopšte, koja je posljednje tri decenije potpuno bila degradirana, izdigne na nivo koji joj pripada u svakom uređenom društvu”, zaključuju se u saopštenju.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja