Svim zaposlenima u Kliničkom centru Crne Gore uredno je uvećana i isplaćena zarada za ostvarene prekovremene sate, što se i navodi u mišljenju Uprave za inspekcijske poslove, saopštili su iz Kliničkog centra Crne Gore.

“Ono što je Klinički centar Crne Gore ranije saopštio kada je i pozvao sve nadležne organe da provjere naše poslovanje, sa fokusom na prekovremene sate, potvrdila je Uprava za inspekcijske poslove”, ističu iz KCCG.

Foto: Ilustracija, pixabay

Prilikom vršenja inspekcijskog nadzora utvrđeno je, kako kažu, da prilikom isplate zarada nije bilo kršenja zakona.

“Istovremeno, primili smo k znanju i administrativnu nepravilnost kada je u pitanju sama procedura uvođenja prekovremenog rada. U duhu dobre saradnje sa Upravom za inspekcijske poslove, ova nepravilnost biće otklonjena u najkraćem roku i zakon ispoštovan”, zaključuju u saopštenju.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja