,, Nijesu naši medicinari zaslužili da praznog novčanika odlaze svojim kućama u susret trinaestojulskim praznicima”, poručio je bivši predsjednik Vlade Duško Marković na Tviteru.

On je naveo da nakon što je zdravstvena kriza iscrpila zdravstvene radnike, a ekonomska kriza iscrpila njihove porodice – nova Vlada kasni sa isplatom njihovih zarada, suprotno potpisanom Kolektivnom ugovoru.

Foto: Ilustracija, Unsplash

Marković je podsjetio da je prethodna vlada prije nego što je bilo i nagovještaja o epidemiji COVID-19, povećala plate zdravstvenim radnicima.

“ Razumjeli smo tada koliko je težak njihov posao, i uvijek smo vrednovali njihov rad”, navodi se u objavi .

,, Nijesu naši medicinari zaslužili da praznog novčanika odlaze svojoj djeci i svojim kućama u susret trinaestojulskim praznicima”, zaključio je Marković.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja