Poslanik Socijaldemkrata Boris Mugoša podsjetio je juče da je ukazivao da zbog privremenog finansiranja trpe određeni važni segmenti sistema, sa posebnim fokusom na probleme u nabavci ljekova.

“Nažalost, kasni se sa donošenjem budžeta za 2021. jer konstituenti većine jedni druge ucjenjuju sa stvarima koje nemaju veze sa zakonom o budžetu”, poručio je Mugoša, piše rtcg.me.

Foto: SD, arhiva

On je dodao da je očigledno “važnije praviti predstave i izigravati političke veličine nego se baviti životnim problemima građana koji zbog ogromnih posljedica korone ostaju bez posla; kojima su smanjenje zarade jer poslodavci preživljavaju, te koji moraju da kupuju sve skuplje životne namirnice”.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja