Rezultati monitoring istraživanja Analiza mehanizama zaštite i podrške ženama sa iskustvom nasilja u porodici u zdravstvenom sistemu “Zdravlje ima rod” biće predstavljeni danas, saopšteno je iz NVO SOS Podgorica.

Kako navode, ova aktivnost je dio projekta “ZDRAVLJE IMA ROD” koji sprovode SOS Podgorica i NVO Bona Fide Pljevlja saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore.

Foto: SOS Podgorica

Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Evropske unija u Crnoj Gori i Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja