Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“ objavila je javni poziv autorima i stvaraocima iz različitih oblasti kulture i umjetnosti da svoje neobjavljene radove objave u časopisu za kulturu i kulturna pitanja „Glasnik“ koji je dio izdavačke djelatnosti Biblioteke.

,, Svi objavljeni radovi biće segmentisani u četiri cjeline i to: Književno stvaralaštvo (poezija, proza i drama); Kritika (kritički osvrti iz oblasti kulture i umjetnosti, psihologije, sociologije i srodnih disciplina); Riječ struke (radovi iz oblasti bibliotekarstva i upravljanja bibliotekama i institucijama kulture) i Riječ o Podgorici (radovi o Podgorici – istoriji, kulturi, savremenim problemima, prikazi knjiga i slično)”, navodi se u saopštenju.

Foto: podgorica.me

Radovi koji se tiču segmenata „Riječ struke“ i „Riječ o Podgorici“ ograničeni su na 7000 riječi, dok radovi koji se tiču književnog stvaralaštva i kritike nemaju ograničenje.

Autori mogu slati radove na email [email protected] do 22. novembra.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja