Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“ organizuje akciju pod nazivom „Blind date with a book“ (Sastanak sa knjigom naslijepo), saopšteno je iz te ustanove.

“Korisnici biblioteke će danas, sjutra i u srijedu (14, 15. i 16. februara) moći da, pored željene knjige, odaberu i jednu koja je dio ove akcije. Prilikom odabira knjige, zainteresovani će imati samo nekoliko osnovnih informacija o samom djelu, dok autor i naziv knjige ostaju iznenađenje”, navodi se u saopštenju.

Foto: podgorica.me

Iz Narodne biblioteke dodaju da je cilj te aktivnosti, pored obilježavanja praznika, podsticanje ljubavi prema knjizi, ali i ohrabrenje čitaocima da izađu iz svojih čitalačkih zona komfora i obogate svoje čitalačke navike.

“Sve knjige su kategorisane prema uzrastu, a učešće u akciji je moguće uz člansku kartu Biblioteke. Ohrabrimo ljubav prema knjizi! Dobro došli!”, zaključuju u saopštenju.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja