Povodom 19. januara, dana JU Narodne biblioteke „Radosav Ljumović“, mjesec januar je označen kao Mjesec darivanja knjige. 

Biblioteka je osnovana 19. januara 1881. godine i najstarija je ustanova kulture grada Podgorice. Imajući u vidu da je njena uloga važna, kako u oblasti kulture, tako i u oblasti obrazovanja, njegujući i tradiciju izdavaštva, ali i bibliotekarstva, odlučili smo da nastavimo s aktivnostima koje ukupno doprinose pozicioniranju našega grada na kulturnoj mapi države i regiona.

Foto: podgorica.me

Sugrađanima je, tokom mjeseca januara, omogućeno besplatno učlanjenje u Biblioteku (članarina za kalendarsku 2022. godinu) kako u Biblioteci, tako i u svim njenim područnim jedinicama. 

Takođe, tokom ovog mjeseca zainteresovani sugrađani i ostali korisnici moći će da doprinesu rastu književnog fonda Biblioteke tako što će se priključiti akciji darivanja knjige. 

Svako ko ima želju i potrebu, Biblioteci za rođendan može pokloniti knjigu!

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja