Građevinski radovi na dionici auto-puta Bar Boljare blizu su završetka, ali je kvalitet radova važniji od predviđenog roka – 30. novembra, kazao je na konferenciji za medije ministar kapitalnih inivesticija Mladen Bojanić.

„Svi očekujemo 30. novembar kraj, ali još jednom ću da podvučem da ovo Ministarstvo i ja lično sam spreman i da istrpim i da to ne bude 30. novembar, ali da kvalitet radova bude do kraja ispoštovan. Nećemo žuriti pa i da bude politička šteta neka je na meni, da pustimo put koji nije do kraja završen u smislu perfektnosti tog završnog asfalta i svega ostalog“, naveo je Bojanić.

Bojanić je kazao i da je izvjesno da su građevinski radovi blizu da se završe, te da postoje problemi oko obrade tehničke dokumentacije i tehničkog prijema, piše rtcg.me.

Foto: gov.me

„Ostaje nam da riješimo par priključnih puteva. Taj dio silaska sa petlje do puta Mateševo – Kolašin tu imamo 1,4 km imamo da riješimo i to je nakon ove dionice auto-puta, najvažniji put je tih 1,4 km, da kada se siđe sa auto-puta da se bar pristojnim putem dođe do puta Kolašin – Mateševo“, kazao je Bojanić.

On je naveo i da će danas u Vladi biti održan sastanak kod premijera na kojem će biti prisutni svi uključeni u izgradnju auto-puta.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja