Preduzeće “Putevi” asfaltiralo je dva od 5 kilometara puta Zatrijebač-Fundina, a radovi će biti završeni čim se vrijeme poboljša.

“Radovi podrazumijevaju pripremu podloge za asfaltiranje, izradu sloja izravnjenja i ugradnju završnog sloja”, kazao je Radenko Bulatović, izvršni direktor preduzeća “Putevi”, u emisiji “Znam da znaš” Gradske radio televizije.

“Putevi” održavaju saobraćajnice, popravljaju signalizaciju i čiste snijeg tokom zime. Bulatović podsjeća da je osnivač preduzeća Glavni grad i da godišnje uloži više od 4 miliona eura za sanaciju saobraćajnica u Podgorici i okolini, piše gradski.me.

Foto: gradski.me

Iako cijena građevinskog materijala raste, navodi da “Putevi” za sada nijesu mijenjali cijene usluga.

Za kupovinu nove mehanizacije – kombinirke, mašine za ugradnju asfaltne mase i struganje asfaltnog kolovoza, kaže, izdvojeno je 700 hiljada eura. Bulatović naglašava da nastoje da ne zapostave ruralna i prigradska naselja.

“Putevi” zapošljavaju 110 radnika, od čega 15 obavlja kancelarijski posao. Ostali su, dodaje, fokusirani na opertivni dio, što donosi dobre rezultate.

“Iskoristio bih priliku i zahvalio se svim radnicima “Puteva” koji daju sve od sebe da završe zadatke. Oni svaki dan rade od 10-12 sati”, saopštio je Bulatović.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja