Način na koji se predstavljamo na jednom važnom globalnom događaju kakav je Expo 2020 Dubai odražava namjere Crne Gore da sa svojom ponudom budemo konkurentni u svijetu, kazala je ministarka odbrane Olivera Injac nakon posjete Paviljonu Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.Crna Gora je na veoma kreativan i inspirativan način predstavila priču o našim, prije svega prirodnim, potencijalima, kazao je ministar Sergej Sekulović koji je takođe u posjeti UAE.

„Način na koji se predstavljamo na jednom ovako važnom globalnom događaju odražava namjere Crne Gore da sa svojom ponudom budemo konkurentni u svijetu. Jasno se vidi posvećenost cijelog tima kojem je povjerena organizacija i drago mi je što sam imala priliku da se lično uvjerim u to da Paviljon Crne Gore ima značajnu ulogu na Expo 2020“, izjavila je ministarka odbrane Olivera Injac.

Paviljon Crne Gore je tokom zvanične posjete Dubaiju posjetila i delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova, predvođena ministrom Sergejom Sekulovićem, piše rtcg.me.

„Sve pohvale za kreativne stvaraoce i ljubazno osoblje crnogorskog paviljona. Crna Gora je na veoma kreativan i inspirativan način predstavila priču o našim, prije svega prirodnim, potencijalima“, saopšteno je nakon posjete iz MUP-a.

Direktorica Paviljona Crne Gore, Milena Pejović-Eraković kazala je da je izuzetno zadovoljstvo ugostiti delegacije iz Crne Gore, čija podrška predstavlja posebnu satisfakciju za cijeli tim.

Foto: MEK

„Zadovoljstvo mi je što smo imali priliku da, osim brojnih, stranih delegacija, ugostimo i ministra unutrašnjih poslova i ministarku odbrane Crne Gore. Njihove reakcije su još jedna potvrda da uloženi trud, posvećenost i entuzijazam cijelog tima stvaraju dodatnu vrijedost koja nas izdvaja od ostalih učesnika. Ostajemo posvećeni našoj misiji da posjetioci Paviljona Crne Gore ponesu snažne utiske sa naše izložbe koje će pamtiti i nakon Expo-a“ izjavila je Pejović-Eraković nakon posjeta.

Ministarstvo ekonomskog razvoja koordinira projektom učešća Crne Gore na Expo-u 2020 Dubai  i u veoma kratkom roku, uprkos brojnim izazovima koji su se odnosili na smanjenje budžeta i promjenu izlagačkog prostora, uspjeli su da kroz Paviljon, ali i aktivnosti koje se dešavaju tokom Izložbe, predstave Crnu Goru na najbolji mogući način, koristeći priliku da u društvu najboljih učestvuju u kreiranju budućnosti.

Podsjećamo, Expo 2020 Dubai je počeo 1. oktobra i trajaće do 31. marta naredne godine. Paviljon Crne Gore prikazuje, prije svega, turističke i investicione potencijale naše zemlje, a od strane brojnih posjetilaca ocijenjen je kao mjesto koje inspiriše ljude da istražuju više o našoj zemlji.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja