Za vršioca dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ) imenovan je danas Goran Folić iz Berana.

Folić je na tu funkciju izabran na danas održanoj sjednici Upravnog odbora ZZZ, kojom je predsjedavala Hadži Vesna Vujošević, piše Mina biznis.

Foto: www.demokrate.me

Iz ZZZ-a je saopšteno da je dosadašnjem direktoru Sulju Mustafiću 4. maja istekao mandat, a na toj funkciji je bio četiri godine.

Folić je profesor fizičkog vaspitanja i član je Glavnog odbora Demokratske Crne Gore i potpredsjednik beranskog odbora te partije. Bio je nosilac liste Demokrata na lokalnim izborima u Beranama 2018. godine.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja