Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj Ervin Ibrahimović je istakao da očekuje od svih učesnika na projektu auto-puta da budu posvećeni, kako bi se stvorili preduslovi da u ljetnjem periodu bude omogućena i njegova komercijalna upotreba.

Kako je kazao prilikom jučerašnje posjete auto-putu Bar-Boljare, malo je projekata koji će uticati na razvoj crnogorske ekonomije, kao što je ovaj. Ovo je zasigurno najveći infrastrukturni projekat koji će snažno uticati na sveukupan razvoj crnogorskog društva.

“Akcenat će u mom mandatu biti na stvaranju preduslova za nastavak gradnje narednih dionica. Ovo je siguran put ka zapadnom sistemu vrijednosti i put ka boljem životnom standardu svih građana Crne Gore”, istakao je potpredsjednik Vlade.

Foto: gov.me

Kako navode u saopštenju Ministarstva kapitalnih investicija, realizacijom ovakvog projekta se stvaraju mogućnosti da uz bolje saobraćajno povezivanje sjevernog regiona sagledamo i mogućnosti za otvaranje novih proizvodnih kapaciteta, a time i za otvaranje novih radnih mjesta, kako bi se kvalitet zivota stanovnika sjevernog regiona unaprijedio.

“Bez obzira na politička dešavanja u zemlji, bez obzira na geopolitičke promjene na globalnom nivou, moramo da nastavimo gdje smo stali, još posvećenije i odlučnije nego ranije”, naglasio je Ibrahimović.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja