Mnistarstvo ekonomije pozvalo je zainteresovane da se o načinu i nedoumicama u vezi sa apliciranjem za subvencije za podršku privredi i građanima u cilju ublažavanja negativnih efekata epidemije koronavirusa, informišu putem e-maila [email protected]

-Korisnici Programa za pružanje podrške privredi i zaposlenima u cilju ublažavanja negativnih efekata epidemije, mogu pitanja i nedoumice u vezi sa načinom apliciranja za subvencije postaviti putem e-maila: [email protected] – naveli su iz Ministarstva ekonomije.

Oni su dodali da će Ministarstvo na dnevnom nivou odgovarati na pristigla pitanja.

-Najučestalija pitanja i odgovori biće objavljeni na sajtu Ministarstva ekonomije – kazali su iz tog Vladinog resora.

Podsjetimo, Institut računovođa i revizora Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom ekonomije putem webinara dali su dodatna objašnjenja za subvencije. I dalje, svi koji nisu imali prilike slušati webinar mogu se obratiti emailom za potrebne informacije.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja