Javni poziv Ministarstva finansija i socijalnog staranja za obezbjeđivanje vaučera za trgovinu prehrambenih proizvoda (socijalnih bonova) traje još danas, pa stoga pozivaju zainteresovana privredna društva, odnosno preduzetnike koji ispunjavaju uslove definisane javnim pozivom a koji se nisu prijavili da to i učine.

Podsjećaju da je socijalni bon novi projekat Ministarstva finansija i socijalnog staranja, namijenjen građanima u stanju socijalne potrebe koji će u vrijednosti od 30, 50 i 100 eura moći da kupe u marketu koji izaberu robu u toj vrijednosti, piše pobjeda.me.

– Pored velikih lanaca marketa interesovanje da budu partneri na ovom projektu iskazale su i male trgovine, što nas posebno raduje. Ovo je još jedan doprinos ukupnim naporima Vlade da u godini socijalne pravde smanji negativan uticaj izazvan pandemijom koronavirusa na standard građana i ujedno odgovor na povećanje cijena osnovnih životnih namirnica. Očekujemo da združenim naporima svih relevantnih društvenih aktera i pojedinaca, možemo postići više i učiniti da crnogorsko društvo bude društvo jednakih šansi – navedeno je u saopštenju.

Foto: gov.me/arhiva

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja će u roku od tri dana od završetka ovog javnog poziva na svojoj internet stranici objaviti listu privrednih društava, odnosno preduzetnika koji su ispunili uslove predviđene ovim javnim pozivom.

U roku od osam dana od objavljivanja liste zaključiće ugovore sa privrednim društvima, odnosno preduzetnicima koji su ispunili uslove predviđene pozivom.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja