Niskotarifni prevoznik Jet2 započeće sezonske letove iz Londona Stansteda i Mačhestera za Tivat tokom ljetne sezone 2022. godine, sapoštili su Ex-Yu Aviation News/Investitor, a prenosi portal investitor.me.

Te rute su prvotno planirane prošle godine, ali su otkazane zbog pandemije koronavirusa.

Obje linije biće svečano otvorene 30. aprila iduće godine i obavljaće se dva puta sedmično do kraja ljetne sezone 2022. krajem oktobra.

Foto: Ilustracija, insidermedia.me

Jet2 će se direktno takmičiti protiv easyJeta na linij za Mančesteru. easyJet je na svojim sezonskim letovima u 2019. prevezao 20.049 putnika, što je rezultiralo prosječnim faktorom opterećenja kabine od 90,3%.

Karte za nove letove Jet2 za Tivat već su u prodaji.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja