Prvi let kompanije Luxair na relaciji Luksemburg – Podgorica odložen je za 8. februar naredne godine, zbog pogoršane epidemiološke situacije, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač, kazala je da će kompanija Luxair refundirati kartu svim putnicima koji su je kupili, ili stiču pravo na vaučer od dodatnih deset odsto na kupovinu bilo koje avionske karte, piše rtcg.me.

Foto: Ilustracija, medium.com

“Kompanija Luxair je najavila da će posebnu pažnju usmjeriti na gradove Crne Gore Podgoricu i Tivat, te da su ove destinacije na njihovoj listi prioriteta”, navela je Kalač u saopštenju.

Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu, i pored velike želje da organizuje prvi let na relaciji Luksemburg – Crna Gora u ovoj godini, poželio je svima dobro zdravlje i raspoloženje, ali i kreativne i uspješne planove za narednu godinu.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja