Vršilac dužnosti direktora državnog preduzeća Monteput od danas je Milan Ljiljanić, potvrđeno je Portalu RTCG. On na toj funkciji mijenja Jonuza Mujevića. Odluka Vlade o imenovanju Ljiljanića objavljena je u Službenom listu.

Ljiljanić je diplomirani inženjer građevinarstva. 

Prethodna Vlada, čiji je premijer bio Duško Marković, neposredno pred kraj mandata, 27.oktobra prošle godine, produžila je mandat Mujeviću. 

Foto: Pobjeda.me/arhiva

Vlada Crne Gore imenovala je 1.oktobra novi Odbor direktora kompanije “Monteput” i na predlog Ministarstva kapitalnih investicija smijenila članove dosadašnjeg odbora.

Tada je Vlada razriješila Nikolu Divanovića, Zahita Ličinu i Nikolu Đurovića, a na njhovo mjesto imenovala Aleksandra Božovića, Stefana Mitrovića i Snežanu Raičević.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja