Telenor je za svoje korisnike pripremio specijalnu ponudu za kupovinu tableta Samsung Galaxy tab A 8” po sniženoj cijeni, uz tarifni paket Internet 50 koji donosi 50 gigabajta interneta.

Na taj način, Telenor želi da podrži proces online učenja, nudeći dovoljnu količinu interneta i uređaje koji olakšavaju praćenje nastave.

Foto: Unsplash

-Cijena atraktivnog tableta modernog dizajna i odličnih performansi niža je za više od 50 eura, a korisnici dobijaju i 30 odsto popusta na pretplatu u okviru paketa Internet 50, tokom trajanja ugovora – navodi se u saopštenju.

Tako će svi korisnici koji se odluče za kupovinu tableta Samsung Galaxy tab A 8” dobiti 50 GB za pristup internetu po maksimalnoj brzini, što će dodatno olakšati pristup online nastavnim sadržajima.

Iz Telenora su naveli da uređaje i dodatnu opremu iz raznovrsne ponude Telenora korisnici mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate.

Ponuda traje do isteka zaliha.

Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na www.telenor.me.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja