Predsezonom zadovoljni su i u Nacionalnim parkovima Crne Gore. Dosadašnji podaci znatno su bolji u odnosu na prethodnu godinu, ali i na rekordnu 2019. Tome je kažu doprinijela i bolja kontrolno-naplatna evidencija.

“Predsezona je trenutno 80 odsto bolja u odnosu na isti uporedni period prošle godine i za jedan odsto bolja nego reperna 2019. To je fantastičan podatak, koji sve raduje, ali moram napomenuti da je tome prethodila ozbiljna priprema menadžmenta NPCG i jedinica nacionalnih parkova”, kazao je Veselin Luburić iz Nacionalnih parkova Crne Gore, piše rtcg.me.

Foto: Ilustracija, pixabay

On je istakao da je bolja i kontrolna naplatne evidencije u nacionalnim parkovima, pa boljom disciplinom i organizacijom na terenu imaju i bolju evidenciju gostiju.

Dodao je da očekuju i jednako dobru sezonu.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja