U podgoričkom Domu zdravlja Pobrežje počela je vakcinacija zdravstvenih radnika, a vakcinu je prvi primio izabrani ljekar za odrasle Kenan Katana.

“Hvala Bogu kad je krenulo. Za sad je sve dobro, biće sve to dobro”, kazao je Katana i dodao da čeka revakcinaciju za 21 dan.

Nada se da će uskoro krenuti i vakcinacija stanovništva. Kazao je i da ne postoji obaveza vakcinacije za zdravstvene radnike, piše rtcg.me.

Foto: Ilustracija, arhiva

“To je nešto što se podrazumijeva isto kao što morate da pružite pomoć kad niste na poslu”, naveo je dr Katana.

Vršilac dužnosti direktora podgoričkog Doma zdravlja dr Danilo Jokić je rekao da je za Dom zdravlja Podgorica opredijeljeno 150 doza, koje će biti date u naredna tri dana.

“Zdravstveni radnici imaju razumijevanje, oni koji neće sada dobiti vakcine u prvoj raspodjeli sačekaće naredne doze”, rekao je dr Jokić.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja