Vakcinacija zaposlenih u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), koji rade sa pacijentima oboljelim od COVID-19 infekcije, počeće danas.

Kako je saopšteno, prvu od 150 vakcina koje su u početnoj fazi na raspolaganju KCCG-u primiće ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, prenosi rtcg.me.

Foto: Ilustracija, Shutterstock

Iz KCCG su rekli da će vakcine primiti i pulmolog i još četvoro kolega koji su u crvenoj COVID zoni, a koji nemaju antitijela.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja