Karijerni centar Univerziteta Crne Gore ove godine organizuje sezonsko zapošljavanje namijenjeno svim studentima, maturantima i mladim ljudima u Crnoj Gori, koji će u ovoj turističkoj sezoni imati priliku za sticanje novih iskustava i radnih navika.

Karijerni centar je kroz saradnju sa nevladinom organizacijom (NVO) Udruženje ugostitelji okupio 86 renomiranih poslodavaca iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti koji otvaraju vrata mladima i pružaju priliku za sticanje prvog radnog iskustva, piše Mina biznis.

Foto: UCG

“Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem popunjenog CV formulara na e-mail adresu [email protected] i ispunjavanjem kratke onlajn prijave za sezonsko zapošljavanje u kojoj će označiti maksimalno sedam poslodavaca”, navodi se u saopštenju.

Prijave su otvorene do 25. juna.

Spisak poslodavaca i CV formular dostupni su na linku https://www.ucg.ac.me/objava.php?blog_id=1025&objava_id=118274

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja