Za prvake koji će u školskoj 2021/2022. godini pohađati I razred osnovne škole na teritoriji Podgorice, Glavni grad je obezbijedio jednokratnu novčanu pomoć za kupovinu školskog pribora u iznosu od po 35 eura. Sredstva su opredijeljena za 2.574 prvaka.

,, Do sada je na adresu Glavnog grada pristiglo  1.109 prijava. S tim u vezi, Glavni grad još jednom podsjeća roditelje/staratelje koji nijesu podnijeli prijavu da to mogu učiniti do 25. septembra. U arhivi Grada je otvoren poseban šalter za ove namjene, a sa ciljem poštovanja važećih epidemioloških mjera”; saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: Ilustracija, Pixabay

Iz Glavnog grada podsjećaju da je potrebno da roditelji popune prijavni formular i dostave dokaz da je njihovo dijete upisano u I razred osnovne škole za školsku 2021./2022. godinu, kao i da je osoba koja se prijavljuje za sredstva roditelj/staratelj djeteta, te da na arhivu Glavnog grada dostave u zatvorenoj koverti (Trg nezavisnosti), sa naznakom Zahtjev za dodjelu novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora za učenike I razreda osnovne škole. 

Nakon ocjene dokumentacije roditelju/staratelju će novac biti uplaćen na dostavljeni žiro račun.

Prijavni formular je dostupan na sljedećem linku: 

https://podgorica.me/storage/21649/6124ae07a7124_Formular.doc

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja