Ministarstvo finansija i socijalnog staranja će, primjerom i aktivnostima, raditi na jačanju finansijske nezavisnosti žena, boljim uslovima za preduzetnički razvoj, kao i jednakosti zarada, saopštio je resorni ministar, Milojko Spajić.

„Neka ovaj dan bude podsjetnik na borbu za rodnu ravnopravnost i činjenicu da ovim ulaganjem investiramo u prosperitetniju budućnost”, napisao je Spajić na Twitteru.

Foto: Twitter

On je ocijenio da je doprinos žena društvu na svim poljima nemjerljiv.

“Žene su stub porodice, glavni nosioci tereta socijalne brige i zaštite, aktivni učesnici u preduzetništvu, nauci, politici. Vi ste snaga porodice i društva”, rekao je Spajić.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja