Završna konferencija “Sistem za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma u Crnoj Gori: prepreke efektivnom sistemu i put reformi” biće organizovana sjutra u okviru zajedničkog projekta Evropske unije i Savjeta Evrope – Projekta za borbu protiv ekonomskog kriminala u Crnoj Gori.

Početak konferencije planiran je za devet sati, piše rtcg.me.

Foto: Ilustracija, pixabay

Uvodne riječi će na konferenciji imati ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, državni sekretar Ministarstva finansija i socijalnog staranja Janko Odović, šef Sektora za saradnju Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Ingve Ergstrom, šef Divizije za privredni kriminal i saradnju Savjeta Evrope Mustafa Ferati, te šefica Programske kancelarije Savjeta Evrope u Podgorici Evgenia Đakomopulu.

Konferencija će, kako je najavljeno, biti organizovana uz poštovanje epidemioloških mjera.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja