Skupština je juče usvojila sanacioni, programski i pravedan budžet, koji je sigurno najbolji u istoriji u okolnostima pada bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 15,2 odsto i raznih drugih poteškoća, saopštio je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

“Budžet je dugo čekao zbog objektivnih okolnosti, ali i raznih opstrukcija”, napisao je Spajić na svom Twitter profilu.

Foto: Ilustracija, Pixabay

On je kazao da je budžet mogao biti u još većem interesu za građane da je na snazi bila ekonomska logika, međutim – najbitnije je da je konačno usvojen.

Za budžet su glasala 42 poslanika, dok nije bilo uzdržanih ni protiv.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja