Turistička organizacija (TO) Budve organizovaće u subotu u hotelu Avala besplatnu obuku za zainteresovane privrednike, prvenstveno izdavaoce privatnog smještaja i zaposlene u novim, manjim hotelima sa teritorije buvdanske opštine, pod nazivom Digitalni marketing i storytelling.

,,U subotu, 02. oktobra, u hotelu „Avala“, na temu: „Digitalni marketing i storytelling“, TO Budva će organizovati besplatnu obuku za zainteresovane privrednike, prvenstveno izdavaoce privatnog smještaja i zaposlene u novim, manjim hotelima sa teritorije opštine Budva. U nedjelju, 03. oktobra, TO Budva, organizuje jednodnevni bazar u saradnji sa NVO „Mojih ruku djelo“, na kojem će svi posjetioci moći da kupe autentične crnogorske rukotvorine i degustiraju primorske delicije. Bazar će se održati u periodu od 11h do 16h između hotela „Mogren“ i hotela „Avala“, navodi se u saopštenju.

“Svi pojedinci u Budvi, koji neposredno ili posredno žive od turizma, važan su dio naše turističke destinacije. Samo zahvaljujući dobroj saradnji, razmjeni ideja i mišljenja, razvoju kritične misli i uzajamnoj empatiji, Budva, kao prestižna turistička  destinacija, može ići naprijed. Samo zajedno možemo stvoriti ljepše, prijatnije, sigurnije i kvalitetnije okruženje za naše turiste” , ističe Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva, povodom Svjetskog dana turizma.

Foto: TO Budva

Kako dodaju, turistička organizacija opštine Budva i ove godine sa posebnom pažnjom obilježava Svjetski dan turizma, 27. septembar, koji podiže svijest o višestrukoj vrijednosti turizma i doprinosu koji daje u postizanju ciljeva održivog razvoja.

Dvodnevni program će se realizovati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, a zbog ograničenog broja mjesta, iz TO Budve upućuju apel svim privrednicima koji su zainteresovani za besplatnu obuku da se do četvrtka, 30.09. do 12 sati prijave na email: [email protected] , a posjetiocima bazara da poštuju mjere zaštite koje su na snazi.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja