“Tržnice i pijace” su i ove godine dio kapaciteta na zelenim pijacama Pobrežje, Bazar i Forum, opredijelili za prodaju ukrasa za Vaskrs. 

,,Veliki broj zakupaca koji su prethodnih godina učestvovali na “Vaskršnjem pazaru”, prijavili su se i ove godine, pa očekujemo da ponuda ukrasa bude  bogata i raznovrsna. Tezge se izdaju na dan, u skladu za zahtjevom zainteresovanih i raspoloživim kapacitetima”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: podgorica.me

Svi zainteresovani koji žele da zakupe tezgu za ovu vrstu prodaje, informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona ‪020 625 424‬ ili uputiti pitanje na e-mail: [email protected]

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja