U sklopu realizacije  projekta Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici, na području Mjesne zajednice Zagorič izvode se radovi na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže.

Ekipe izvođača radova – konzorcijuma AG Infoplan&Eurozox intenzivno rade u Ulici Iva Andrića, ali i ulicama Jaroslava Čermaka, Ludvika Kube, Rovačke, Vita Nikolića, Ljevorečke, Dragana Đurovića i Vladike Petra I.

Foto: podgorica.me

,,Ukupna dužina sekundarne mreže na području pomenutih ulica je preko 2.100 metara, dok se vrijednost svih radova procjenjuje na više od 750.000 eura”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja