U trećem kvartalu 2021. godine u Crnoj Gori izdato je 66 građevinskih dozvola i prijava radova, pokazuju podaci Monstata.

Foto: Ilustracija, Pixabay

,,Od ukupnog broja izdatih građevinskih dozvola i prijava radova, na fizička lica se odnosi 45, dok se na pravne subjekte odnosi 21. Ukoliko se posmatra ukupan broj stanova i njihova površina, prema izdatim prijavama radova u III kvartalu 2021. godine predviđeno je građenje 159 stanova, ukupne površine od 10 156 m²”, navodo se u saopštenju.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja