Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Ana Tripković Marković, saopštila je da su nakon sajma u Londonu već dogovoreni sedmodnevni aranžmani za Crnu Goru za iduću godinu, sa britanskog područja. Posebno ohrabruje, kako je kazala za emisiju “Turizam info”, što su, samo nekoliko sedmica nakon objavljivanja paket tura za Crnu Goru, imali dvije i po hiljade bukinga.

“Radi se o drugom po veličini turoperatoru u Velikoj Britaniji, Jet 2 holidays, koji leti za Dubrovnik, i koji će turiste sa tih letova slati u Crnu Goru, dok direktne letove sa Crnom Gorom planiraju za 2023. godinu”, kazala je Tripković Marković za TVCG.

Foto: Ilustracija, pixabay

Druga avio kompanija u okviru easyJet-a za iduću godinu vec planira direktne letove za Crnu Goru iz Londona i Mančestera od kraja marta do kraja septembra mjeseca, što će, kako je navela direktorica NTO, važno britansko tržište pribliziti našoj destinaciji.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja