Ako već neko vrijeme odlažete kupovinu vaših omiljenih modnih favorita za jesen i zimu došlo je pravo vrijeme da krenete u šoping, jer su Black Friday popusti u Guess prodavnicama stigli i podrazumijevaju 30% na baš sve, uključujući i već snižene komade.

Bilo da vašem garderoberu nedostaje dobra zimska jakna i kaput, ili ste od onih koji na vrijeme vole da pripreme kombinacije za predstojeće praznike i slavlja, u novoj Guess kolekciji naći ćete sve što vam je potrebno.

Popust od 30% koji uključuje i već snižene artikle, idealna je prilika da upotpunite vašu garderobu omiljenim klasicima i ključnim komadima sezone, ali i da pronađete prave zimske favorite kao što su vuneni topli džemperi i perjane jakne. Za ljubitelje malo glamuroznijeg look-a tu su i vunene haljine, kao i lepršave koktel, koje će biti idealne za svaki izlazak.

Donosimo vam komade koji su se izdvojili na našoj Guess shopping listi, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u prodavnicama Guess Jeans u tržnom centru „Delta City“ u Podrgorici, Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Nikšiću, Baru, Budvi i Kotoru, kao i na veb šopu fashionandfriends.com


maslinasta haljina džemper print torbica kaput bela haljina kapa bež torbica pantalone košulja čizme
Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja