,, Svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale, na raspolaganju je Call centar Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, putem specijalnog broja telefona 080 001 300. Call centar NTOCG je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa teritorije Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Radno vrijeme Call centra je sedam dana u nedelji, od ponedeljka do petka, od 07:00 sati do 20:00 sati, odnosno danima vikenda, od 09:00 sati do 17:00 sati, piše rtcg.me.

“Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTOCG, van radnog vremena, mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati”, saopštili su iz NTO.

Foto: Ilustracija, rtcg.me/arhiva

Ono što je novina ove godine je da korisnici imaju mogućnost, da putem Live Chat-a (razgovor uživo), na zvaničnoj stranici NTOCG – www.montenegro.travel, kontaktiraju Call centar i dobiju željene informacije.

“Pored pružanja preciznih informacija od strane naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji”, navodi se u saopštenju.

Napominju da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja.

“Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik ukoliko želi povratnu informaciju informiše se u toku istog ili narednog dana, tako što ponovo kotaktira centralu Call Centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije.

Call centar dostupan je i putem e-mail naloga [email protected]”, zaključili su iz NTO.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja