Predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović nedavno je izabran za člana Upravnog odbora Saveza energetičara, što još jednom potvrđuje da EPCG uživa dobar ugled u okruženju – saopšteno iz iz EPCG-a.

Kako se navodi u saopštenju, EPCG je prepoznata kao kompanija koja promoviše rad i profesionalni napredak, a širok portfolio budućih projekata ukazuje na snažnu razvojnu strategiju, piše pobjeda.me.

Foto: EPCG

– Novo rukovodstvo i svi zaposleni vrijednim radom i snažnim zalaganjem okrenuti su ka prosperitetu i kreiranju uspješnih rezultata. Još jedna potvrda u nizu koja govori u prilog činjenici da je EPCG pozicionirana i prepoznata kao stožer privrednog razvoja u ovom dijelu Evrope, jeste i iskazano interesovanje magazina ”FORBS”, jednog od vodećih svjetskih biznis magazina, za intervju sa predsjednikom Odbora direktora EPCG, Milutinom Đukanovićem – navodi se u saopštenju EPCG-a.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja