Agencija za izgradnju i razvoj Pogorice raspisala je javni poziv za rekonstrukciju Ulice Husinjskih rudara na Koniku za koji je Glavni grad opredijelio oko 900.000 eura.

,,Radovi na rekonstrukciji ove saobraćajnice, koja je jedna od najznačajnijih i najfrekventnijih u ovom dijelu grada, podrazumijevaju izgradnju potpuno nove podzemne infrastrukture – građevinske radove, ugradnju saobraćajne signalizacije i opreme, hidrotehničkih instalacija, elektro instalacija, tk kanalizacije, kao i novu javnu rasvjetu”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: Ilustracija, Pixabay

Ponude se podnose preko ESJN-a zaključno sa danom 07.04.2021. godine do 09 sati, kada će se održati otvaranje ponuda. 

Dio ponude koje se ne dostavlja preko ESJN-a, a odnosi se na garanciju ponude dostavlja se neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, Podgorica, kao i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, Podgorica radnim danima od 09 do 15 sati, zaključno sa danom 07.04.2021. godine do 09 sati.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja