Calvin Klein ove sezone slavi autentičnost i izražajnost kroz novu kampanju pod nazivom “Blank Canvas”, koja odaje počast klasičnim komadima čuvenog američkog brenda.

Bijele majice, denim i kultni donji veš sa istaknutim logotipom nude neograničenu mogućnost za samoizražavanje, poput praznog slikarskog platna koje poziva na iskazivanje sopstvenog stila.


Rebrasti top 

Trouglasti grudnjak

Monohromatski, rodno-neutralni komadi, kao što su teksas jakna i pamučna majica na bretele predstavljaju modne favorite sezone. Ključni komadi ženske kolekcije za proljeće/ljeto su midi i maxi haljine u crnoj, sivoj i bijeloj boji koje se mogu stilizovati na bezbroj načina.


Logo print mini haljina

Satenska slip haljina

Urbani, street style vibe donose dukserice sa grafikom i pamučni topovi u kombinaciji sa izblijedjelim boyfriend jeansom niskog struka.


Farmerice

CK Essentials majica

Kolekcijom dominira neutralna paleta boja sa nekoliko suptilnih upliva jarkih nijansi kao što su ljubičasta, svijetlo-plava i lime žuta.


Patike sa debljim đonom

Torba na preklop

Novu kolekciju brenda Calvin Klein pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja