U okviru modernizacije javne rasvjete, Komunalne usluge doo su završile radove na parkovskoj rasvjeti na zelenoj površini u dvorišnom dijelu u Ulici Đoka Miraševića (u blizini Ruskih kula) u Bloku VI.

Na pomenutoj lokaciji izvršeno je čišćenje i farbanje postojećih stubova rasvjete kao i zamjena starih svjetiljki sa novim savremenim LED svjetiljkama koje su energetski efikasnije, imaju znatno bolju svjetlosnu iskoristivost što u konačnom daje bolji vizuelni efekat i ljepši izgled lokacije, kao i manju potrošnju električne energije. 

Foto: podgorica.me

Komunalne usluge su takođe, prethodnih dana iskoristile povoljne vremenske uslove za nastavak akcije čišćenja i farbanja metalnih stubova javne rasvjete na teritoriji mjesnih zajednica Blok V i Blok VI i tako nastavile kontinuirani rad na tekućem održavanju javne rasvjete kako bi naš grad bio ljepši i sigurniji. 

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja