Bivši zaposleni Montenegro Airlines-a i ovog četvrtka na 30 minuta blokiraće saobraćajnicu prema Aerodromu Podgorica počevši od 13 sati i 30 minuta.

Protest će, kako su kazali, biti organizovan da bi ponovili svoje ranije iznijete zahtjeve prema Vladi Crne Gore i resornim ministarstvima, piše rtcg.me.

Foto: rtcg.me/arhiva

“A to su sedam neisplaćenih zarada, tri ipo godine nepovezanog radnog staža, kao i otpremnine. Isto tako, podsjetićemo javnost i Vladu o mogućnosti korišćenja resursa Montenegro Airlines-a koje smo uspjeli da sačuvamo u stečaju”, navode bivši zaposleni MA.

Oni pozivaju sve bivše zaposlene, njihove porodice, kao i prijatelje Montenegro Airlines-a da svojim dolaskom pomognu, kako su kazali, u rješavanju njihovih opravdanih očekivanja.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja