Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice predstojećeg vikenda, 27. 28. i 29. maja, organizuju manifestaciju “Svi plešemo” na više lokacija u gradu.

Građani i posjetioci će biti u prilici da uživaju u nastupima plesnih škola iz Podgorice, ali i da sami učestvuju u programu i nauče neke od prvih plesnih koraka.

Svakog dana program počinje u 19 sati, na sljedećim lokacijama:

  • Petak, 27. maj, Rimski trg – plesna škola “Sonrisa”
  • Subota, 28. maj, park Kruševac, ispred Dvorca Petrovića – plesna škola “Dream”
  • Neđelja, 29. maj, Argentinski trg – plesna škola “Buena vista”
Foto: podgorica.me

Ovaj događaj jedan je od brojnih koje Turistička organizacija Podogorice organizuje u cilju dodatne promocije turističkih potencijala našeg grada i kulturno-istorijskih lokaliteta, kao i radi upotpunjavanja bogatog kulturno-zabavnog programa u Podgorici.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja