Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovala je, u okviru regionalne kampanje, promociju turističke ponude destinacije u Prištini i uputila poruku građanima Kosova da su i ovog ljeta dobrodošli na odmor u Crnu Goru.

Iz NTO-a je saopšteno da je promocija u Prištini izazvala veliko interesovanje lokalnih medija koji su sa pažnjom ispratili događaj koji je juče upriličen u restoranu Vila Germia u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Prištini i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Bara, Ulcinja, Rožaja i Kolašina, prenosi rtcg.me.

Predstavnici NTO i lokalnih turističkih organizacija pozvali su građane Kosova da dođu na odmor u Crnu Goru, gdje će ih dočekati tradicionalno gostoprimstvo i ljubazni domaćini, koji su spremni da ih ugoste, ove godine sa pojačanom odgovornošću prema njihovom zdravlju.

Predstavnica NTO, Ljiljana Čukić, informisala je predstavnike medija o aktuelnim epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Crnoj Gori, navodeći da turistima sa Kosova za ulazak u Crnu Goru nije potreban PCR test i potvrda o vakcinaciji, a da će im u slučaju obolijevanja od virusa covid-19 biti omogućeno besplatno liječenje u Crnoj Gori.

Foto: NTO

Ona je kazala da je zadovoljna što je Crna Gora, već godinama, jedna omiljenih destinacija za odmor kosovskim turistima, ističući kontinuiran rast sa ovog tržišta u prethodnih nekoliko godina.

Tokom promocije, kosovski mediji imali su priliku, između ostalog, da se bliže upoznaju sa manje poznatim, a vrlo atraktivnim i interesantnim mjestima za odmor u Crnoj Gori, kao i da se informišu o posebnim povoljnostima i akcijama koje je crnogorska turistička privreda pripremila za goste iz regiona.

Kosovska televizija Kanal 10 prenosila je događaj uživo, a promociju su ispratile i televizije: RTK1, RTK 2 i RTV 21.

Roadshow kampanja u regionu koju NTO realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, biće zaokružena sjutrašnjom promocijom u Tirani.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja