Adiko banka, u skladu s mjerama programa „Evropa sad“,svim postojećim i budućim klijentima omogućava podizanje keš kredita prema uvećanim iznosima zarade, shodno pozitivnim propisima.

– Imajući u vidu svakodnevne izazove sa kojima se građani suočavaju, a sada i pojavu globalne inflacije, Adiko banka želi da im izađe u susret i omogući da iskoriste poboljšanu kreditnu sposobnost odmah, prije nego ova mjera ekonomske reforme bude obračunata i realizovana. Naime, građani koji ispunjavaju kriterijume prema kreditnoj politici Banke, već od danas mogu da se prijave za gotovinske kredite u skladu s uvećanjem zarada koje će se početi isplaćivati od početka februara. Na ovaj način Banka podržava građane i u kontinuitetu gradi odnos sa klijentima zasnovan na uzajmnom povjerenju – navode iz te banke.

Izvršni direktor Adiko banke Miloš Miketić kazao je da se svijet konstantno mijenja, te da se oni trude da razmišljaju ispred drugih – zarad poboljšanja kvaliteta života građana, piše Pobjeda.me.

Foto: Ilustracija, pixabay

– Naš cilj je da pratimo promjene i da gradimo partnerski odnos sa našim sadašnjim i budućim klijentima. Ono što smo prepoznali kao potrebu, odmah smo realizovali i ponudili benefit podizanja keš kredita prema novom obračunu zarada, za sve klijente koji ispunjavaju kriterijume – kazao je on.

Direktor sektora prodaje na malo Ognjen Mijušković je ukazao na to da konstantno prate potrebe klijenata.

– Nudimo inovativna rješenja kroz jednostavne i praktične proizvode, a pored toga što već sada primjenjujemo nove uslove prilikom apliciranja klijenata za kredit, omogućavamo im i da to učine iz udobnosti svoga doma, bez odlaska u Banku, putem našeg veb sajta – poručio je on.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja